Om oss

Svensk Elcomfort om oss

Svensk Elcomfort grundades 1995 av Stefan Berglund och omvandlades sedermera till aktiebolag 2005. Företaget består idag av delägarna Stefan och Tomas Berglund samt Martin Jelder, Fabian Jonsson och Patrik Berglund som är anställda i företaget. Vi har över 25 års erfarenhet inom elbranschen.

Företagets kontor/ lager är beläget i Haninge och vårt huvudsakliga verksamhetsfält är Storstockholm, men vi utför även arbeten på andra orter.

Svensk Elcomfort AB utför alla typer av installationer, reparationer och service inom el, tele, antenn, data, larm, brandlarm och styr- och regler. Vi hjälper även våra kunder med idéer och förslag samt utför ljusberäkningar där det erfordras. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner.

Vår affärsidé baseras på tron att ett mindre företag skapar gynnsammare förutsättningar för en bättre kundkontakt och ett kvalitetsmässigare utfört arbete. Vi ser gärna Svensk Elcomfort AB som ett alternativ till de större företagen. Vi sätter alltid kunden i första rummet och kan med fem bilar cirkulerande i Stockholm erbjuda snabb och personlig service.